Καλώς ήρθατε στην Ε.Α.Σ.Α

Ολόφρεσκα, απολαυστικά φρούτα από τα κτήματα του αργολικού κάμπου, έτοιμα να τα πιεις στο ποτήρι!
Mε την υπογραφή της Ένωσης Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας.

Ευλογημένος από τη φύση, ο εύφορος αργολικός κάμπος στολίζεται από απέραντες εκτάσεις πορτοκαλεώνων, οπωροφόρων δέντρων και κηπευτικών. Πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ, βερίκοκα, ροδάκινα, τομάτες, όλα ζουμερά και αρωματικά, αποτελούν μια εξαιρετική πρώτη ύλη που μας εμπνέει μας για δημιουργία.

Επιθυμώντας να αξιοποιήσουμε τους πολυτιμότερους καρπούς της γης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην Ε.Α.Σ.Α. έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργαζόμενων συνεταιρισμών και παραγωγών που μας προμηθεύουν με προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα απευθείας από τα κτήματα.

Με σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Άργος, την πατρίδα των πιο νόστιμων εσπεριδοειδών, δημιουργήσαμε πέντε μοναδικές σειρές προϊόντων, οι οποίες περιλαμβάνουν 100% φυσικούς χυμούς, και νέκταρ και  φρουτοποτά και αναψυκτικά.

Οι χυμοί συσκευάζονται σε συσκευασίες Tetra Pak, φιλικές τόσο για τον καταναλωτή, όσο και για το περιβάλλον, ενώ για τις βιομηχανίες υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης ενδιάμεσων προϊόντων σε βιομηχανική συσκευασία.

Έμφαση στην ποιότητα

Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και των καταναλωτών προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις και η λειτουργία των μονάδων μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα ISO 9001, ISO-22000 και HACCP, ενώ τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

100% φυσικοί χυμοί

Στην Ε.Α.Σ.Α. παράγουμε 100% φυσικούς χυμούς από τα πιο νόστιμα εσπεριδοειδή της Ελλάδας και από ποικιλία φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, μήλο, ανανά, τομάτα, κ.ά.), με πλούσια γεύση και όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Αναλλοίωτη φρεσκάδα

Όλοι οι χυμοί που παρασκευάζουμε στην Ε.Α.Σ.Α. διατίθενται σε εύχρηστες συσκευασίες Tetra Pack (1lt & 0,25lt) οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και διατηρούν το προϊόν αναλλοίωτο, με όλα τα αρώματα και τις βιταμίνες.